Vebego’s ecosysteem
TOP Academie
Werk

Klaar voor de start: SWITCH

Onder de noemer SWITCH, Samen Werken aan IT en CHange, werken verschillende Nederlandse dochterbedrijven de afgelopen jaren samen aan het uniformeren en standaardiseren van een veelheid aan bedrijfsprocessen. Doel? Kwaliteit van dienstverlening verbeteren, efficiënter werken en beter communiceren. Middel? Het Vebego ERP Platform.

Met procesgerichter werken en 24/7 inzicht in actuele, betrouwbare informatie is een stevig fundament gelegd van waaruit de bedrijven en afdelingen zich kunnen focussen op hun eigen (strategische) doelstellingen. Van correct factureren en stipt verlonen van medewerkers, tot terugdringen van ziekteverzuim en uiteindelijk het vergroten van omzet.

In de zomer van 2015 ging Hago Zorg – volgens planning – als eerste bedrijf ‘live’. Een mijlpaal voor het SWITCH-team. Stoffels Bleijenberg, Westerveld en de Hago-bedrijven binnen RVE Management en Services, volgden (deels) op 1 januari 2016. Hoe kijken de teamleden terug op het ingrijpende traject? Wat zijn de grootste voordelen van de nieuwe manier van werken met het Vebego ERP Platform? En waar zijn we trots op?

Lees hier de interviews van:


Door SWITCH ontstaan mooie samenwerkingen tussen onze bedrijven onderling, en werken we continu verder aan de professionalisering van onze dienstverlening.

Wil je meer lezen over “Samenwerken aan IT & Change”, lees dan ook de blog van Ronald Goedmakers hier.

Terug naar boven